Bloemstylist Hans Zijlstra laat zijn vaardigheden zien bij Groei & Bloei afdeling Winschoten

De befaamde bloemstylist Hans Zijlstra demonstreert woensdag 20 oktober zijn vaardigheden op een bijeenkomst van Groei & Bloei afdeling Winschoten in De Ontmoeting in Scheemda

De bloemenarrangeur uit Groningen heeft meerdere keren deelgenomen aan nationale- en internationale bloemwedstrijden, onder andere aan de Interflora World Cup in Philadelphia in 2019. Hij geeft onder meer uitleg over het maken van diverse stukken. De door Zijlstra gemaakt bloemstukken worden tijdens de bijeenkomst verloot, evenals de bloemdecoraties, gemaakt door de bloemcommissie van Groei & Bloei.

De Ontmoeting is aan de Kerklaan 32 in Scheemda. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. De kosten bedragen voor leden van Groei & Bloei 7,50 euro; dit is inclusief koffie of thee met iets er bij, een pauzedrankje en een lot voor de verloting. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt. Als er voldoende ruimte is, hebben ook niet-leden toegang. Zij betalen tien euro. Aanmelden kan bij Elly Bosman, via gerriebosman@planet.nl.