Brandweerman Sam Live! met De Verloren Piratenschat in De Klinker

Kinderidool Brandweerman Sam komt woensdag 20 oktober naar Cultuurhuis de Klinker in Winschoten met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam in actie in de familievoorstelling 'De Verloren Piratenschat’.

Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging.

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer om met al hun fans op de foto te gaan.

'Brandweerman Sam Live! De Verloren Piratenschat' op 20 oktober in De Klinker begint om 14.00 uur. Reserveren via www.indeklinker.nl. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSamLive.