Kerstpakketten in kleurenthema’s: ideaal voor wie inzet op originaliteit

Aangeboden door: kerstpakkettenplaza

Het ontvangen van een kerstpakket is voor alle werknemers altijd weer een feestelijk moment. Dit geldt misschien nog wel meer voor het moment waarop je thuis het kerstpakket uitpakt. Ieder jaar is het weer spannend met welke speciale producten je deze keer weer verwend wordt.

Hierbij zal het je echter wellicht bekend voorkomen dat pakketten van verschillende jaren redelijk veel op elkaar kunnen lijken. Als ondernemer zijnde kun je daar gelukkig wel iets aan doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit jaar eens met een totaal ander eindejaarsgeschenk op de proppen te komen. Wanneer je dat iets te gortig is, dan kun je als tussenoplossing kiezen voor kerstpakketten in een speciaal thema. Een goede optie die je hierbij hebt - zeker bij een toonaangevende aanbieder als Kerstpakkettenplaza - is kiezen voor een bepaald kleurenthema. In een dergelijk pakket zijn (nagenoeg) alle producten voorzien van een verpakking in dezelfde kleur. In het restant van dit artikel lees je welke kerstpakketten hierbij zoal in aanmerking komen.

Rood

Traditioneel gezien is rood een kleur die goed past bij de kerst. Een rood kerstpakket zou wat dat betreft mooi tegemoetkomen aan deze traditie. In een dergelijk pakket tref je dus volop etenswaren aan met een rode verpakking of een roodgekleurd etiket. Hierbij ligt het voor de hand dat je een zak naturel chips krijgt, net als enkele in rode verpakkingen gewikkelde chocoladerepen en bieren en frisdranken in een rood flesje of blikje.

Blauw

In tegenstelling tot rood is blauw niet echt een traditionele kerstkleur. Des te groter zal de verrassing zijn bij de ontvangers wanneer ze een blauw kerstpakket openmaken. Wederom kun je bij dit pakket verwachten dat je enkele gebruikelijke, maar ook een aantal verrassende, producten zult aantreffen die van zichzelf een blauwe verpakking hebben. Opnieuw zijn er natuurlijk onder meer bepaalde soorten chips, chocolade en frisdranken die bij uitstek bekendstaan om hun blauwe verpakking.

Zwart

Zwart is een kleur die rond Kerstmis niet misstaat. Kerst valt immers in de meest donkere periode van het jaar. Daarnaast is een zwart kerstpakket geschikt omdat dit een bepaalde vorm van klasse en stijl uitstraalt. Datzelfde kan gezegd worden van etenswaren met een zwart etiket of omhulsel. Dit zijn dikwijls voedingsmiddelen met een chique signatuur.

Goud

Als er een kleur is die écht elegantie uitstraalt, dan is het wel goud. Tel je daarbij op dat goud een kleur is die je rond de kerstdagen wel vaker aantreft, dan weet je dat je met een gouden kerstpakketten de plank zeker niet misslaat. Van een etenswaar in een gouden verpakking verwacht je als consument zijnde natuurlijk al heel wat. Meestal wordt dat hoge verwachtingspatroon ook waargemaakt. Een gouden kerstpakket is dus een ronduit uitstekende optie.