Ziegler Brandweertechniek tekent onderhoudscontract voor 57 brandweervoertuigen van Veiligheidsregio Groningen

Ziegler Brandweertechniek heeft de opdracht gekregen voor het preventief en correctief onderhoud van 57 brandweervoertuigen van Veiligheidsregio Groningen (VRG).

Het winschoter bedrijf gaat vanaf januari 2022 alle tankautospuiten, hulpverleningsvoertuigen en MSA’s onderhouden en keuren. Daarnaast krijgen de pompen jaarlijks een pomptest en worden alle voorbouwlieren jaarlijks gecontroleerd. Voor een zo betrouwbaar mogelijk wagenpark voorziet Ziegler de VRG van alle benodigde onderdelen.

‘’De afgelopen jaren mochten wij de 18 Ziegler voertuigen binnen de Veiligheidsregio Groningen onderhouden. Wij zijn ontzettend blij dat Ziegler nu alle tankautospuiten en hulpverleningsvoertuigen van onze thuis’regio mogen gaan servicen’’, zegt Mélarno Kraan, accountmanager After Sales bij Ziegler Brandweertechniek.

Veiligheidsregio Groningen

Veiligheidsregio Groningen is belast met de brandweerzorg in alle tien gemeenten in de provincie. Dat gebeurt vanuit 39 posten met circa 90 beroepsbrandweerlieden (Stad) en circa 750 vrijwilligers.