Ga voorbereid de winter in met goede winterlaarzen

Aangeboden door: ZOO Footwear

In de winter wil je natuurlijk geen koude voeten hebben. We wachten immers ieder jaar weer allemaal op een goed pak sneeuw.

Als het dan eindelijk zo ver is, dan heb je wel laarzen nodig waar geen sneeuw en kou doorheen komt. Met de winterlaarzen van ZOO Footwear komt dit helemaal goed.

Hoe voorkom je koude voeten?

Koude voeten zijn alles behalve fijn. Je voeten raken er verstijfd door en het is niet erg behulpzaam tijdens het wandelen of fietsen. Hoe kan het toch dat je laarzen zoveel kou doorlaten? De koude wind dringt door je laarzen heen of je krijgt ijskoude voeten door de regen en sneeuw. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laarzen die 100% waterdicht zijn, zijn nu eenmaal lastig te vinden. Als je leren laarzen hebt, kun je ze wel insprayen met een impregneerspray. Echter, daar worden ze eerder waterafstotend van.

ZOO Footwear gebruikt een combinatie van leer en een speciaal membraan, waardoor de outdoor laarzen echt helemaal waterdicht zijn. Dit membraan zit tussen de voering en het leder in, waardoor je schoenen geïsoleerd worden en je voeten droog blijven. Lekker warm dus! Wil jij je voeten ook warm houden in de winter? Ga dan vlug alle winterlaarzen voor dames bekijken.

Modieuze snowboots voor dames

De ideale snowboots zijn dus zo gevonden bij ZOO Footwear. Ze zitten overigens niet alleen erg lekker en warm, je hebt ook meteen een heel leuk paar laarzen in huis. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren, zoals bruin, okergeel en zelfs knalroze. Een modieuze laars die helemaal klaar is voor de winter, wat wil je nog meer? Wil je een kijkje nemen tussen alle warme snowboots? We geven je groot gelijk. Klik hier om alle snowboots voor dames te bekijken.