Wie wordt Knoalster van het Jaar? Wie wordt Westerwolder van het Jaar? Stemmen kan nog tot woensdagavond. Heeft u al gestemd?

Wie wordt Knoalster van het Jaar? Wie wordt Westerwolder van het Jaar? Lezers van deze krant kunnen tot woensdagavond 5 januari 23.59 uur nog stemmen op hun favoriete kandidaat.

De genomineerden voor de Knoalster van het Jaar zijn Eveline Dobber en Harm Kruit uit Stadskanaal, Bert ten Hoff uit Musselkanaal en Beppy Holwerda en Sylvia Wolfs uit Holte.

De genomineerden voor de Westerwolder van het Jaar zijn Jacob Dijkhoff en Johannes Houwen uit Wedde en Jakob Been, Jaap Spanninga en Mary Sassen uit Ter Apel.

Stemmen via de website

Meer informatie over de door de jury geselecteerde finalisten is te lezen op de website van Kanaalstreek Ter Apeler Courant en op de website van het Streekblad. Via de website kan ook worden gestemd.

Boodschappenpakket

Onder de stemmers wordt een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro verloot. De prijs is beschikbaar gesteld door Froukje Sloot van Jumbo Sloot in Stadskanaal en door Monique van Zijl van Jumbo Ter Apel.

Vakjury

Ook de vakjury gaat nog stemmen. Later deze maand wordt de winnaar bekend gemaakt door burgemeester Klaas Sloots van de gemeente Stadskanaal en door burgemeester Jaap Velema van de gemeente Westerwolde.