Gea Lubbers en Linda Kiewiet winnen boodschappen cheque Jumbo Ter Apel en Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal

Gea Lubbers uit Nieuw-Weerdinge heeft een cheque ter waarde van 50 euro gewonnen. Daarmee kan ze boodschappen gaan doen bij Jumbo Ter Apel. De prijs is aangeboden door Monique van Zijl van Jumbo Ter Apel om het stemmen op de kandidaten van de verkiezing Westerwolder van het Jaar te stimuleren. Na loting is één van de stemmers uiteindelijk in de prijzen gevallen.

Eigenlijk was de cheque in de wacht gesleept door schoonzus Cora Lubbers die in Velsen-Zuid woont. Haar man is geboren en getogen in Ter Apel en komt nog regelmatig naar Ter Apel om familie te bezoeken. "We logeren dan in het hotel Boschhuis", vertelt Cora. "Ik heb op Jakob Been gestemd", verklapt ze. "Ik heb al zijn boeken over Ter Apel in de kast staan. Ik vind dat Jakob Been de Westerwolder van het Jaar moet worden."

Omdat het nog een tijdje duurt voordat Cora in de auto stapt richting het noorden, heeft ze haar schoonzus Gea gevraagd om de cheque in ontvangst te nemen. Dat is zaterdagmiddag gebeurd. De cheque is - inclusief een boeket bloemen - overhandigd door bedrijfsleider Michel van Goor van Jumbo Ter Apel. "En ik mag de cheque houden van Cora", glundert Gea. "Dat is toch heel lief van haar."

Linda Kiewiet

Froukje Sloot van Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal heeft eveneens een cheque van 50 euro beschikbaar gesteld om het stemmen op de vijf finalisten van de verkiezing Knoalster van het Jaar te stimuleren. Na loting heeft Linda Kiewiet uit Stadskanaal de cheque inclusief bloemen in ontvangst genomen. De cheque is uitgereikt door bedrijfsleider Olaf Gepken van Jumbo Froukje Sloot. 

"Ik heb natuurlijk gestemd op Eveline Dobber", vertelt Linda desgevraagd. "Ik hoop dat ze de verkiezing heeft gewonnen. Ze verdient het echt!"