Sociaal werk Oldambt stelt wandelkalender Kuier & Keuvel voor dit voorjaar samen (Nu is het wachten of de regering geen roet in het eten gooit)

Gratis wandelingen van 60 tot 75 minuten, in een rustig tempo, met na afloop een kopje koffie of thee. Sociaal werk Oldambt heeft de wandelkalender Kuier & Keuvel voor dit voorjaar klaar. De eerste wandeling staat voor donderdag 20 januari, 13.00 uur, vanaf De Hardenberg in Finsterwolde. Nu is het wachten of de regering geen roet in het eten gooit.

De wandelingen kunnen uiteraard alleen doorgaan als deze passen binnen de geldende coronamaatregelen. Vrijdag vanaf 19.00 uur wordt duidelijk of de wandelingen doorgang kunnen vinden. Dan houden premier Mark Rutte en Ernst Kuipers, de kersverse minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een persconferentie, en zal blijken of de lockdown wordt verlengd of dat er weer meer mogelijk wordt.

De wandelkalender loopt tot en met donderdag 5 mei. Aanmelden is niet noodzakelijk, tenzij anders aangegeven. Voor de maanden januari en februari is de agenda als volgt: 

20 januari: De Hardenberg in Finsterwolde, 13.00 uur.

27 januari: De Boschpoort in Winschoten, 13.00 uur.

2 februari: Kinderboerderij aan de Bovemburen 96 in Winschoten, 13.00 uur.

4 februari: Wandeling rond het thema 'ontspannen en positief het nieuwe jaar in'. Aanmelden verplicht: j.norden@sociaalwerkoldambt.nl.

7 februari: De Akkerschans in Bad Nieuweschans, 10.00 uur.

17 februari: De Hardenberg in Finsterwolde, 13.00 uur.

24 februari: De Boschpoort in Winschoten, 13.00 uur.

Meer informatie

Meer informatie over Kuier & Keuvel wordt binnenkort geplaatst op https://www.sociaalwerkoldambt.nl/.