Jonge vrouw op straat lastiggevallen in Scheemda. Politie zoekt inzittenden rode auto die mogelijk iets van het incident heeft gezien

De politie zoekt de bestuurder/inzittende(n) van een rode auto die op zondag 9 januari rond 21.00 uur mogelijk getuige(n) is/zijn geweest van een incident aan de Poststraat in Scheemda. Een jonge vrouw werd op dat tijdstip lastiggevallen. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising van Poststraat met de Stationsstraat en de Brugstraat.

Het lastigvallen stopte op het moment dat er een rode auto aan kwam rijden. Deze auto kwam vermoedelijk vanuit de Hogeweg en reed in de richting van de kruising Hogeweg/Stationsstraat/Poststraat. Daarna sloeg deze de Poststraat in. Hierbij passeerde de auto de vrouw. Mogelijk dat de bestuurder en/of de inzittende(n) iets gezien hebben van het incident wat de politie kan helpen bij het onderzoek.

De bestuurder en/of inzittende(n) van de rode auto die op dit tijdstip op deze locatie reed wordt verzocht contact op te nemen met PolitieOldambt, via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.