Kerstvieringen in het Oldambt

Winschoten - De kersttijd is dichtbij en overal worden kerstvieringen gehouden. Zo ook in een aantal kerken in het Oldambt. Een overzicht....

Maandag 24 december, 21.30 uur: Kerstnachtdienst met Protestantse gemeenten Scheemda en Midwolda in de Dorpskerk van Midwolda. Medewerking wordt verleend door Mannenkoor Crescendo. Na afloop is er warme chocolademelk, glühwein met wat lekkers.

Maandag 24 december, 21.00 uur: Kerstnachtdienst in de Sint Joriskerk in Westerlee met medewerking van muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda.

Dinsdag 25 december, 9.30 uur:  Gezamenlijke dienst Protestantse gemeenten Midwolda en Scheemda in De Ontmoeting in Scheemda.

Dinsdag 25 december, 16.30 uur: Kerstviering in de kerk van Nieuw Scheemda, met traditionele kerstliederen, een overdenking, orgelspel, saxofoonspel, kaarsen, gedicht en een vrij verhaal. Uiteraard ontbreekt de chocolademelk en het kerstkransje niet.

Vrijdag 28 december, 19.00 uur: Top 2000-dienst in de Vennekerk in Winschoten, dienst met popmuziek uit de Top 2000 gespeeld en gezongen door liveband Grooving met medewerking van zangeres Ruth Boven

Zondag 30 december, 9.30 uur: Kerkdienst Protestantse gemeente Scheemda.

Maandag 31 december, 19.30 uur: Dienst op oudjaarsavond met de Protestantse gemeente Scheemda in De Ontmoeting in Scheemda.