Jolande Cornelisse-Beekman uit Midwolda komt met nieuw boek

Midwolda - Het nieuwe boek 'Het wonderlijke avontuur van Grunko en Zilver - Het verhaal van een goede draak en een dapper elfje' van Jolande Cornelisse-Beekman uit Midwolda is vandaag, vrijdag, verschenen. Dit jeugd- en kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het boek gaat over Neldania, die onder grote dreiging ligt; kwaadaardige draken smeden plannen om het land in te nemen. Grunko, de laatst overgebleven goede draak, krijgt de opdracht om zich als spion onder hen te mengen. Is hij wel dapper genoeg om deze taak te volbrengen?

Ondertussen krijgt de jonge elf Zilver ook een opdracht. Zij vindt het gezapige leventje in het Elfenbos maar niks en droomt van spanning en avontuur - maar haar verhaal loopt heel anders dan ze zich had kunnen bedenken.

Over de auteur

Jolande Cornelisse-Beekman (1979) woont met haar gezin in  Midwolda. Als jong meisje raakte ze geïnspireerd door de natuur om haar heen en de vele boeken die ze verslond, en liet ze haar verbeelding de vrije loop in de verhalen waarmee ze schriften volschreef. Het schrijven van een kinderboek was voor haar een avontuur op zich, maar ook de logische en gedroomde volgende stap.

Met dit eerste boek hoopt ze veel kinderen én volwassenen te inspireren om dappere stappen te zetten en het avontuur van het leven aan te gaan.