DinoWinterWereld bij Dinopark Landgoed Tenaxx

Wedde - Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde is van 22 december tot en met 6 januari (kerstvakantie) geopend van 11.00 tot 18.00 uur, behalve op 25 en 31 december. Het park is sfeervol verlicht en er is een speciale schaatsbaan waarop kinderen kunnen schaatsen. Inclusief schaatsen van maat 28 tot 47.

Er zijn allerlei activiteiten rond de vuurplaatsen en in verwarmde tenten: zelf pannenkoekjes of broodjes bakken, dino’s uit een ijsblok hakken, dinokerstversiering maken en andere workshops in wintersfeer.

Reptielen

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari zijn er weer reptielen te zien. Medewerkers van Dragon Dronten brengen onder andere luipaardgekko’s, baardagamen, koningspythons, een boa constrictor mee. Ze vertellen van alles over deze prachtige, bijzondere dieren en soms mag je ze ook aanraken of voeren.

Nieuwe Miniatuurpark

Tot slot zal het mogelijk zijn om een ritje te maken met het treintje dat hoort bij het nieuwe Miniatuurpark dat in april 2019 geopend zal worden.

Natuurlijk kunnen de bezoekers ook op zoek naar de levensgrote brullende dinosaurussen in het Krijtwoud.

Frietjes, snacks, pannenkoeken en ranja zijn bij de entreeprijs inbegrepen, net als alle genoemde activiteiten. Ook zijn warme chocomel en erwtensoep verkrijgbaar.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.landgoedtenaxx.nl