Winterconcert in het Albatrosgebouw

Pekela - Onder de titel 'Sporen in de sneeuw' presenteren sopraan Corin Tholen, tenor Albert Kamphuis en pianist Martijn Jager zondag 23 december een winterconcert met een vleugje internationale Kerstmelodieën in het Albatrosgebouw in Nieuwe Pekela.

Verder brengen zij bekend repertoire uit opera’s als Die Zauberflote, Norma en Don Giovanni, operettes als Die Fledermaus, Die Czardasfurstin en Die Lustige Witwe, maar ook songs uit musicals als Oklahoma.

Albert Kamphuis speelde tientallen hoofdrollen in operettes. Ook speelde hij in de musicalproducties van Joop van der Ende ’Cryeano’ met Danny de Munck en ‘My fair Lady’ met Paul van Vliet. Verder in België ‘Man van la Mancha’ met Ramses Shaffy en in de Stardus producties ‘Rembrandt’ met Henk Poort.

Corin Tholen is een graag geziene gast bij koren en ensembles. Sinds 8 jaar werken Corin en Albert samen in diverse kleine muzikale producties en concerten.

Martijn Jager is pianist en begeleider/repetitor van vele koren in het Noorden in zeer uiteenlopende muziekstijlen.

Kaarten

Het concert begint om 15.00 uur (foyer open 14.00 uur). De entree is 10 euro, inclusief een kopje koffie of thee met traktatie. Voor meer informatie www.sccp.nl. Mailen kan ook: info@sccpekela.nl.