Memory op de kop - wie lost hem op?

Onstwedde - De finale van het grootste Memoryspel ter wereld vond zaterdag 30 juni plaats in Onstwedde. Het spel was een voortvloeisel van de actie ‘Ik koop altied in Onstwedde’. In navolging van dit spel heeft de plaatselijke Handelsvereniging een nieuw spel bedacht, waaraan iedereen kan meedoen.

De manshoge memorykaarten zijn deze keer te zien in de winkels en bij de bedrijven in Onstwedde. Echter staan de kaarten niet bij de juiste winkel of het juiste bedrijf. Download het deelnameformulier via onstwedde.info en ga met dit formulier langs de winkels en bedrijven in het dorp.

Geef op het formulier aan waar de ‘onjuiste’ kaart is gezien. Het formulier maakt duidelijk hoe het precies in zijn werk gaat. Het is niet ingewikkeld en het levert bovendien een wandeltocht langs de winkels en bedrijven op.

Winterfair

De kaarten zijn van 8 december tot en met 15 december te zien. De formulieren kunnen op 15 december tijdens de Winterfair (van 16.00 tot 20.00 uur) worden ingeleverd bij de stand van de Handelsvereniging.

Er is, volgens de Handelsvereniging, 'een mooie hoofdprijs' te winnen en inleveren van het formulier levert een attentie op.