Tevredenheid tijdens jaarvergadering Noordster

Oude Pekela - De algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Noordster uit Oude Pekela, die vorige week werd gehouden, is naar alle tevredenheid verlopen. De voorzitter, Raymon Drenth, nam de aanwezigen mee over het wel en wee bij de club.

Trots was hij dat ook bij Noordster veel meisjes aan het voetballen zijn. Tevens werden alle vrijwilligers geroemd voor hun inzet op vele gebieden.Om de club gezond te houden is een kleine verhoging van de contributie noodzakelijk. Hiermee gingen de leden unaniem akkoord.

Jubilarissen

Zoals gebruikelijk werd er tijdens de jaarvergadering aandacht besteed aan de jubilarissen. In het bijzonder werden Bé Huizing en Theo Greven bedankt voor hun diensten in het bestuur en met name het beheren van de kantine. Verder kreeg Henk Weering, jarenlang speler van het eerste elftal, een oorkonde voor zijn 60-jarig lidmaatschap.

Koen Seip, al veertig jaar lid van de club, werd in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger. Tevens werden Arne van Schot, Jan Dijk en Bert Zuur gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap.