Masha en de Beer Live! in De Klinker

Winschoten - Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zaterdag 22 december komen ze ook naar De Klinker in Winschoten.

In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal  maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie.

Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met de jeugdige bezoekers op de foto te gaan in de foyer van het theater. 

De voorstelling op zaterdag 22 december in De Klinker begint om 15.00 uur. Een kaartje kost 16,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen kan via: www.indeklinker.nl of telefonisch via 0597-700270. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/MashaendeBeer.