Greving&Greving Opticiens opent winkel aan de Langestraat in Winschoten

Winschoten - Greving&Greving Opticiens opende op 15 novemberzijn winkeldeuren in een gloednieuw pand aan de Langestraat 4, een statig hoekpand tegenover de Hema in hartje Winschoten.

Greving&Greving Opticiens, sinds jaar en dag een vertrouwd adres aan de Venne in Winschoten, is zeer verheugd over de nieuwe lokatie. "Het interieur combineert een strakke en moderne styling met een onmiskenbaar warme aankleding. Dit laatste niet geheel onbelangrijk, want juist een stukje huiselijkheid en gastvrijheid staan centraal in het vernieuwde concept."

Shop-in-shopconcept

Zo zijn er naast de stamtafel ook een koffiebar en twee loungehoeken in het interieur opgenomen. De winkel is uitgerust met een shop-in-shopconcept voor zowel het bekende brillenmerk Ray-Ban, als voor de gerenommeerde luxe monturencollectie van Lindberg.

Tevens beschikt Greving&Greving Opticiens over een Varilux-shop, waar het aanmeten van brillenglazen aan de hand van geavanceerde technieken individueel maatwerk wordt.

Benieuwd geworden? Greving&Greving nodigt een ieder uit om bij zijn of haar volgende bezoek aan de binnenstad van Winschoten even een kijkje in de nieuwe winkel te komen nemen.