Jaarlijkse vrijwilligersfeestavond van de gemeente Oldambt druk bezocht

Winschoten - De jaarlijkse vrijwilligersfeestavond van de gemeente Oldambt, die woensdag werd gehouden in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten, is druk bezocht. De avond werd gepresenteerd door Jan Keitz.

Er kwamen ruim 400 mensen ophet evenement, dat in het teken stond van De vrijwilliger(s) van het jaar 2018, af. De aanwezigen werden getrakteerd op optredens van Evert Baptist, De Rio's en Shantykoor Maritiem. Verder zorgde dj Quinto voor muziek. Daarnaast konden er diverse spelletjes worden gespeeld.

Winnaars

De winnaars, bekendgemaakt door wethouder Laura Broekhuizen, waren: de heer en mevrouw Mulder van de Winschoter Kunstrolschaats Club (WKC), in de categorie Vrijwilliger van het Jaar; Djamilla Groeneveld van Korfbalvereniging Korwi (Jong Vrijwilliger van het Jaar) en Stichting Musea Heiligerlee; vrijwilligers bij Klokkengieterij Heiligerlee/ Museum Slag bij Heiligerlee (Vrijwilligersorganisatie van het Jaar).

250 Euro

Harriët Potze van de Rabobank overhandigde 250 euro aan de groepswinnaars. De Vrijwilliger van het Jaar kreeg een tegoed bon voor een etentje, inclusief drankjes, beschikbaar gesteld door In de Stallen. En Djamilla Groeneveld kreeg een bowlingarrangement voor vier personen; eveneens aangeboden door In den Stallen.