Bourtange is klaar voor de kerstmarkten

Bourtange - Bourtange is gereed voor de kerstmarkten. De vesting is inmiddels voorzien van duizenden lampjes, tientallen kerstbomen en andere sfeerverlichting,

De kerstmarkten worden gehoudenop 1, 2, 8, 9, 15 en 16 december. Op het Marktplein, rond de grote kerstboom, en op diverse andere locaties in de Vesting staan bijna 100 kramen opgesteld met een zeer uiteenlopend assortiment in kerstsferen. Ook bij vestingboerderij De Sikkepit staan kramen opgesteld.

Optredens van artiesten

De markten worden dagelijks opgeluisterd met optredens van diverse artiesten en koren, deels op het marktplein, deels tussen het bezoekend publiek. Ook de ondernemers in de Vesting hebben hun zaken volop getooid in kerstsfeer en uiteraard ontbreken de Glühwein en de warme chocolademelk niet.

De kerstmarkten in Vesting Bourtange zijn op de zaterdagen van 11.00 tot 21.00 uur en op de zondagen van 11.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie

Parkeren is gratis; de diverse parkeerplaatsen worden door middel van borden aangegeven. Meer informatie op www.bourtange.nl.