Welzijnszorg Groei! B.V. opent haar deuren in Winschoten

Winschoten - Welzijnszorg Groei! B.V., de overkoepelende organisatienaam van SchuldSupport B.V. en Mentoring B.V., opent haar deuren in Winschoten om zich te richten op het directe contact met de cliënt.

De diensten bestaan uit beschermingsbewindvoering, schulden-bewindvoering, curatele, mentorschap en inkomensbeheer.

Naast de hoofdvestiging in Stadskanaal en de nevenvestiging in Groningen is Welzijnszorg Groei! B.V. vanaf nu ook geopend aan de Engelstilstraat 3 in Winschoten.

Aanbod

"Ons aanbod heeft betrekking op de volledige levenscyclus van clientrelaties, vanaf het openen van een bankrekening tot het betalen van vaste- en variabele lasten, het regelen van schulden, het reserveren van onvoorziene uitgaven en spaargelden, het indienen van belastingaangifte en kwijtscheldingen, het bijhouden van clientgegevens- en documentbeheer en het behartigen van persoonlijke zaken", zegt directuer Tessa Buikema.

Ondersteuning

"Wij bieden professionele en individuele ondersteuning en vinden het belangrijk dat cliënten met vragen, poststukken of andere brieven persoonlijk naar ons kantoor kunnen komen om dit aan ons af te geven. Daarnaast willen we graag dicht bij de client staan door ons naast de standaard werkzaamheden meer te verdiepen in de persoon achter het dossier. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening op maat aanbieden. Immers niemand is gelijk en geen dossier kan hetzelfde worden behartigd, op deze wijze specialiseren wij ons in de financiële wereld waarbinnen onze benadering en gastvrijheid ons zo uniek maakt."

"Ons team bestaande uit 12 collega’s en mijzelf hebben een brede scala aan kennis en vaardigheden op het gebied van financiële en persoonlijke zaken."

Meer informatie

Vrijblijvend langskomen bij een van de vestigingen kan altijd. Voor meer informatie en actuele openingstijden: www.welzijnszorggroei.nl