Lokale talenten spelen mee in Sinterklaasvoorstelling in De Klinker

Winschoten - Dit jaar voor het eerst te bewonderen in Winschoten: De Bende van Sinterklaas. Een bijzondere Sinterklaasvoorstelling, want in de show spelen lokale talenten mee.

Productiebedrijf Van Straat tot Laan gaat met de talenten aan de slag en leert ze de basisbeginselen van het acteren. Op zaterdag 1 december is het eindresultaat om 15.00 uur te zien tijdens de voorstelling ‘Het Geheim van de Pepernoot’ in Cultuurhuis De Klinker.

Sinterklaas had dit jaar nieuw talent nodig voor zijn theatervoorstelling en heeft dat gevonden in Winschoten. Een aantal talenten heeft leren zingen, dansen en acteren. Na een repetitieperiode, waarbij ze versterkt zijn door Zahra Lfil, bekend uit onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, schitteren ze op het podium tijdens de voorstelling ‘Het Geheim van de Pepernoot’. 

Kidsmiddag
Een speculaaspop versieren of een mooie Sinterklaaskleurplaat kleuren? Kinderen zijn vanaf 14.00 uur welkom in het theatercafé. Liever met de helden uit de Sinterklaasvoorstelling op de foto? Na afloop is er de mogelijkheid om ze in het echt te ontmoeten en met ze op de foto te gaan.