Benefietdiner voor schaatstocht van Danara Vonk uit Scheemda op de Weissensee

Scheemda - ‘Droom jij ervan om te schaatsen op de Weissensee voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)? Check de vette schaatsbeelden op www.schaatsvoorkika.nl, vraag de gratis informatiebrochure aan en schaats op 11 januari de tocht van je leven.’ En dat deed Danara Vonk uit Scheemda.

Ze vertrekt in januari samen met een groep naar Oostenrijk om daar honderd kilometer te schaatsen voor KiKa. Zo hoopt Danara een persoonlijke bijdrage te leveren aan de strijd tegen kinderkanker. Om dit financieel voor elkaar te krijgen ging ze op zoek naar sponsors. En die vond ze in het Winschoter restaurant Eeterij De Dis.

Benefietdiner

Voor woensdag 21 november organiseert Danara samen met Eeterij De Dis een benefietdiner. Iedereen die haar bij haar schaatstocht voor KiKa wil ondersteunen, kan aanschuiven voor een driegangendiner met huisgemaakte pompoensoep, een stoofpotje van Groninger Weiderund, biefstuk, varkenshaas in een honing-mosterdsaus of vis in botersaus en een roomdessert van meringues en fruit. Het diner kost 25 euro en 5 euro is voor Danara en KiKa.

Reserveren

Het is nodig om een tafel te reserveren voor Danara’s benefietdiner, het liefst vóór 18 november. Dit kan telefonisch bij Eeterij De Dis, via 06-50283417.

Danara - en daarmee KiKa - financieel steunen kan ook via https://www.schaatsvoorkika.nl/danara-vonk