Remmelt de Eerste nieuwe Prins van carnavalsvereniging Elk en Ain

Ommelanderwijk - Terwijl de kinderen hun Sint Maarten-liedjes door de straten van Ommelanderwijk en Zuidwending lieten schallen, verzamelde de Raad van Elf van carnavalsvereniging Elk en Ain zich later op de avond voor de vijfde keer op rij in De Stainkroeg om Prins Carnaval te kiezen. Dit is geworden: Prins Remmert de Eerste.

De traditionele carnavalsfeestavond wordt gehouden op zaterdag 2 Maart 2019, aanvang 20.00 uur, in De Stainkroeg in Ommelanderwijk. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door De Moeflons.

Verrassingsoptreden

Omdat dit het lustrum jaar voor Elk en Ain is, staat er ook nog een verassingsoptreden op de rol. De avond is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Kaarten, tien euro per stuk, zijn vanaf de kerstmarkt te koop bij de leden van de Raad van Elf. Later dit jaar worden de verkoopadressen van de kaarten bekend gemaakt.

Facebookpagina

Daarnaast worden er op 1 en 2 maart kinder- en ouderenactiviteiten gehouden. Voor de invulling van beide dagen en meer nieuws, houd de Facebookpagina van carnavalsvereniging Elk en Ain in de gaten.