Oldambt Aktief vraagt om Sinterklaaspapier, heel veel Sinterklaaspapier

Winschoten - Oldambt Aktief zit verlegen om Sinterklaaspapier, heel veel sinterklaaspapier. Dit is nodig om cadeautjes voor minima in te pakken. Helaas is het elk jaar in het Oldambt nog nodig om een Sinterklaasactie en een Kerstactie te organiseren. Er zijn namelijk nog steeds mensen die beneden het minimum leven en geen geld hebben voor bijvoorbeeld cadeautjes voor de kinderen.

De vrijwilligers hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en heel veel speelgoed en kleding in ontvangst mogen nemen van veelal particulieren. Dit is allemaal gecontroleerd en schoon gemaakt. De spullen worden nu allemaal ingepakt om met Sinterklaas te kunnen uitdelen.

Veel cadeautjes staan al ingepakt in het huis van de initiatiefnemers, de familie Postmus. Hun voorkamer is in deze periode echter helemaal onbruikbaar, doordat deze is afgeladen met de spullen.

Het Sinterklaaspapier is echter bijna op. Particulieren of bedrijven die nog rollen over hebben, kunnen zich melden.  Meer over de Sinterklaas- en Kerstactie op https://hetstreekblad.nl/2018/10/05/oldambt-aktief-houdt-weer-sinterklaas--en-kerstpakkettenactie

Aanmelden

Er kunnen voor de Sinterklaasactie nog mensen worden aangemeld tot vrijdag 23 november. De aanmeldingen worden allemaal gecontroleerd, zodat het speelgoed en de kleding bij de juiste gezinnen terecht komt.

Gulle gevers

Ook voor de Kerstactie, waarin voor alleenstaanden en gezinnen die onder het minimum leven een kerstpakket wordt samengesteld, is Oldambt Aktief nog op zoek naar gulle gevers.