Strandvolleybal Westerwolde neemt afscheid van Wedderbergen

Wedderbergen/Blauwestad - Stichting Strandvolleybal Westerwolde verhuist naar Blauwestad. Het bestuur hoopt dat zowel de deelnemers die het toernooi, dat al 31 keer in gehouden, groot hebben gemaakt als nieuwe teams de stap naar Blauwestad met hen zullen maken.

Volgens voorzitter Gea Zuurman is Strandvolleybal Wedderbergen voor het organiseren van het toernooi afhankelijk van een aantal externe partijen in de Wedderbergen.

"Helaas is er met deze partijen, ondanks diverse overleggen, geen overeenstemming bereikt over het te organiseren toernooi in 2019. De externe partijen hebben aangegeven het toernooi om diverse redenen geen plaats meer te kunnen bieden in de Wedderbergen."

In Blauwestad aan de boorden van het Oldambtmeer zal het bestuur, volgens eigen zeggen, alle ervaring van de afgelopen jaren meenemen in de opzet naar een nieuw toernooi met nieuwe mogelijkheden en kansen.

Het toernooi in 2019 vindt plaats op 31 mei, 1 en 2 juni. Zie voor meer informatie en  inschrijving: www.strandvolleybalwesterwolde.nl