André Wierenga van Centrum voor Bezieling in Pekela geeft lezing over 'Karma'

Pekela - André Wierenga van Centrum voor Bezieling aan de Abraham Westersstraat A2 in Nieuwe Pekela geeft maandag 12 november van 19.30 tot 21.30 uur een lezing met als thema Wat is karma?

In deze lezing gaat Wierenga uitgebreid in op karma, ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Hij neemt de aanwezigen mee naar de evolutie en hoe men zowel mondiaal als persoonlijk kan kijken naar karma.

Vragen

Vragen die aan de orde komen zijn: Waarom zijn bepaalde gebeurtenissen onontkoombaar? Wat gebeurt er achter de schermen en wat voor gevolgen heeft dit in uw dagelijkse leven? Waar is alles ontstaan en hoe heeft zich het leven door de eeuwen heen ontwikkeld?

Vroegere tijdperken

Wierenga zal refereren aan vroegere tijdperken, zoals het Lumerisch en het Atlantisch tijdperk. Hij laat zien dat er telkens weer nieuwe levensvormen op aarde ontstaan na het loslaten van een oude doorleefde levensvorm. Al deze nieuwe levensvormen brengen ons naar nieuwe ontwikkelingen, die ons doen herinneren wat onze bestemming is.

Tijdens de lezing legt hij eveneens uit wat de functie is van tirannen, (wereld)oorlogen en andere gebeurtenissen in de wereld.

Aanmelden

Aanmelden kan via andre_wierenga@hotmail.com, 0597-795034 of 06-12339615. De kosten zijn acht euro per persoon.