Geslaagde Winkelweek Winschoten

Winschoten - Het centrum van Winschoten bol stond de afgelopen dagen bol van de activiteiten. De organisatoren van de Winkelweek, Retail Winschoten en Stichting Promotie Winschoten, kijken terug op een geslaagde week.

"Het is mooi om te merken dat ook steeds meer winkeliers meedoen aan de actie", aldus Pascal Meinders van Retail Winschoten.

Verschillende artiesten, zoals Lucas & Gea, De Rio’s en Bertus Sipma vermaakten het winkelend publiek met zang en muziek. Zaterdag maakte motorzaagartiest Bert Dolfing live een kunstwerk van een boomstam.

Ook voor de kinderen was er veel te doen. Ze mochten gratis meerijden met een treintje, konden zich laten schminken en meespelen met een groot knikkerspel. Veel kinderen waagden ook een avontuurlijke actie op de spectaculaire bungee-trampolines.

Auto winnen
Net als in voorgaande jaren valt er ook weer een auto te winnen. De trekking wordt gehouden op donderdag 15 november om 19.30 uur in restaurant ’t Stadshuys door Notariaat Winschoten. Zie ook: https://hetstreekblad.nl/2018/10/11/gloednieuwe-opel-karl-hoofdprijs-winkelweekactie-winschoten