Plein Veendam/Pekela presenteert zich tijdens Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland

Pekela - Plein Veendam/Pekela presenteert zich op dinsdag 6 en woensdag 7 november tijdens de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland op een nieuwe prominente plaats direct na de hoofdingang van Martiniplaza in Groningen.

Het plein wordt op dinsdag 6 november om 13.00 uur geopend door wethouder Henk Jan Schmaal van gemeente Veendam en wethouder Hennie Hemmes van Pekela. De wethouders openen het plein bij de iPad-tafel (een interactieve maptable) waarbij ze recente ontwikkelingen laten zien van beide gemeenten.

Pekela en Veendam
Het gezamenlijke gemeente plein is één van de vaste ontmoetingspunten op het grootste ondernemers-evenement van het Noorden. Maar het plein steekt dit jaar in een nieuw jasje, op een prachtige nieuwe locatie. Veendam-Pekela bevindt zich direct rechts van de beursingang, in de directe nabijheid van de pleinen van Midden-Groningen, Oldambt en Stadskanaal. De uitstraling van de stand krijgt een make-over, maar natuurlijk staat het terras weer centraal.

Netwerken
Een belangrijk onderdeel van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord- Nederland is netwerken en kennismaken met ondernemers uit die regio.

De beurs is beide dagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur.