Doe mee met Sprookjessprokkelaar de musical in De Klinker

Winschoten - Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud (met kledingmaat 128 tot en met 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling-theaterproductie 'Sprookjessprokkelaar de musical'. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van De Klinker in Winschoten De voorstelling is te zien op zaterdag 5 januari, vanaf 13.30 en 16.00 uur.

De 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont, heeft haar enige boek letterlijk stuk gelezen. Haar opa wijst haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Voorstellingsdag
Op een speeldag spelen jullie mee in Sprookjessprokkelaar de musical in cultuurhuis De Klinker. Per speeldag spelen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, mee. Een speeldag bevat twee voorstellingen en je speelt altijd de volledige speeldag mee.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden, kijk je op de www.indeklinker.nl of stuur je een mail naarmarketing@indeklinker.nl. Het inschrijfformulier moet uiterlijk 10 december binnen zijn.

Kaarten
Speel je liever niet mee in de voorstelling, maar wil je de voorstelling wel graag zien? Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van De Klinker of via de website www.indeklinker.nl