Proattoavel voor ouders/verwanten van mensen met een verstandelijke beperking

Stadskanaal/Onstwedde - De provinciale belangenbehartiger zaVie (zorg en aandacht Voor iedereen) organiseert voor woensdagavond 14 november in Stadskanaal een Proattoavel voor ouders/verwanten van mensen met een verstandelijke beperking.

Zij kunnen daar in een ongedwongen sfeer in gesprek over hun ervaringen met de zorg voor hun kind/verwante. Wat gaat er goed in de zorg? Waar kan het beter? Misschien in dagbesteding, vervoer, of het zorgplan? En wat kan zaVie hierin betekenen?

De Proattoavel vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in De Spont aan het Gandhiplein 3 in Stadskanaal. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst, maar aanmelden is gewenst. Dit kan uiterlijk 9 november per mail bij Zorgbelang Groningen, info@zorgbelang-groningen.nl.

Over zaVie

Stichting zaVie is medio 2018 ontstaan uit een bestuurlijke fusie van vier provinciale belangenorganisaties, waaronder het Verstandelijk Gehandicapten BelangenPlatform Groningen. ZaVie is belangenbehartiger voor én van alle mensen die zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben in de provincie Groningen. Meer informatie: www.zavie.nl