Walk and Talk in Bibliotheek Winschoten

Winschoten - De eerstvolgende Walk & Talk-bijeenkomst in de bibliotheek van Winschoten is donderdag 15 november van 9.00 tot 11.00 uur. Walk & Talk zijn laagdrempelige bijeenkomsten voor mensen die op zoek zijn naar een baan of van baan willen veranderen.

Op 15 november geeft imagocoach Marianne Kremer een interactieve, speelse workshop ‘Welke kleding draag ik op een netwerk- of sollicitatiegesprek’. Krijg antwoorden, tips en nieuwe inzichten op. Het imago vertelt hoe de sollicitatiecommissie jou ziet. De eerste indruk wordt immers binnen 30 seconden gevestigd.

De volgende onderwerpen worden aangestipt: welke kwaliteiten heb je en wil je laten zien? En hoe kun je die laten zien in je kleding en uitstraling? Op het moment dat jij de kleding draagt die bij jou en de situatie past voel je je meer op je gemak en dat straal je uit. De juiste kleding versterkt je professionele uitstraling en laat zien wie je bent.  Zie ook: www.mariannekremer.nl

Walk & Talk-bijeenkomsten zijn gratis. De thee/koffie staat klaar. Voor inlichtingen Esther Huls, via: e.huls@biblionetgroningen.nl of 0597-700270.