Drukke herfstvakantie bij jongerencentrum ‘t Spoor

Winschoten - Er viel de afgelopen week van alles te beleven voor bezoekers van jongerencentrum 't Spoor in Winschoten. Zo werd er op dinsdag fanatiek gelasergamed in Groningen. Daags erna waren de jongeren ter ondersteuning bij de Kids Fun Days.

‘s Avonds kwam burgemeester Rika Pot van de gemeente Oldambt een kijkje nemen is 't Spoor. Jongeren namen de burgemeester bij de hand en vertelden haar alles over het reilen en zeilen, de activiteiten en wat het jongerencentrum voor hun betekent.

Donderdag stond in het teken van de laatste voorbereidingen voor de spooktocht van vrijdag. De tocht, georganiseerd en uitgevoerd door 16 jongeren, was een succes. Alle deelnemers hadden last van knikkende knietjes en een af en toe overslaande hartslag.

Een van de organiserende jongeren was Brandon. Hij kijkt tevreden terug: “Het was erg leuk om alles te regelen en uit te zoeken. In het bos mensen de stuipen op het lijf jagen is natuurlijk het allerleukste.”

Ook Kevin kijkt met een goed gevoel terug: “We zijn vrijdagochtend om 7.00 uur begonnen met de laatste voorbereidingen en om 23.00 uur hebben we alles weer opgeruimd; een hele toffe dag waar met ons allen hard voor gewerkt hebben.”