Familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg in theater De Klinker

Winschoten - De nieuwe theatershow Rupsje Nooitgenoeg is in première gegaan in het Zaantheater in Zaandam. Just4Kids brengt, in samenwerking met Mark van Ierssel theaterproducties, deze theatershow naar meer dan 60 Nederlandse en Belgische theaters. Op woensdag 21 november is Rupsje Nooitgenoeg te zien in De Klinker in Winschoten.

Naast het altijd hongerige rupsje komen maar liefst 75 karakters uit vier bekende verhalen tot leven. Jong en oud worden door middel van licht, geluid en beeld ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het verhaal weet al jaren de harten van families wereldwijd te veroveren en komt tot leven in de Nederlandse en Belgische theaters.

In de theatershow worden de  verhalen verteld van Rupsje Nooitgenoeg, het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en het Eenzame Vuurvliegje De  voorstelling wordt naar Nederland en België gehaald door Mark van Ierssel theaterproducties en Just4Kids.

Direct verkocht

Fokko Vonk van Just4Kids vertelt: ”Twee jaar geleden zag ik voor het eerst de show in Londen en was direct verkocht. De show is mooi, kleurrijk en slim gemaakt en sluit goed aan bij de belevingswereld van de kleine kinderen. We brengen de show dit jaar uit in Nederland en België en dit valt mooi samen met het 50-jarig jubileum van Rupsje Nooitgenoeg.”

Magie

Theaterproducent Mark van Ierssel: “In deze voorstelling zit ‘magie’, door de combinatie van het spel van onze jonge talentvolle acteurs, het kleurrijke decor, het verbeelden van de verhalen met maar liefst 75 dieren, figuren, attributen en de fantastische muziek. Het mooiste van theater maken is als er iets gebeurt tussen wat er op het toneel te zien is en het publiek in de zaal. Als kinderen in hun spontaniteit reageren op het moois dat ze zien of horen. Dat is bij ‘Rupsje Nooitgenoeg en drie andere verhalen’ van Eric Carle zeker het geval. Van ademloos kijken tot enthousiast meedoen, het zit er allemaal in.”

Kaarten

Voor kaarten: www.indeklinker.nl