Kapper Jan in Nieuwe Pekela heet nu Salon T & G

Nieuwe Pekela - De bekende kapperszaak ‘Kapper Jan’ aan de Kerkstraat in Nieuwe Pekela is overgenomen door Turan en Guner Cikrikcioclu. Na een tijdje gesloten te zijn geweest, is het bedrijf nu weer open.

Kapper Jan is ernstig ziek en is niet meer in staat zijn vak weer op te pakken. Turan Cikrikcioglu en zijn partner, woonachtig in Hoogezand, hadden eerder een kapperszaak in Delfzijl. Nu proberen ze hun geluk in Nieuwe Pekela.

Zaterdag 27 oktober gaat de zaak officieel open. Tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen belangstellenden en eventuele nieuwe klanten met de nieuwe kapper en zijn partner kennis maken. Een drankje en een hapje staan dan klaar.

Vanuit zijn ziekbed wil kapper Jan al zijn vroegere cliëntèle bedanken voor de gezellige tijd en alle mooie verhalen. "Dan ben je opeens van de een op de andere dag ziek. Zo ziek, dat je niet meer kunt werken en genoodzaakt bent om de kapsalon  te verkopen. Ik had het graag anders gezien", laat hij weten.

"Ik wil iedereen via deze weg bedanken. Bedankt voor de gezellige tijd en al die mooie verhalen. Ik ben heel blij dat de kapsalon door Turan is overgenomen en nu weer open is. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik wens Turan heel veel succes!"