Westerwolds Kampioenschap Judo groot succes

VLAGTWEDDE - Zaterdag 20 oktober werd voor de 2e keer het Westerwolds Kampioenschap Judo in Sporthal De Wischmei in Vlagtwedde gehouden. Dit kampioenschap werd weer georganiseerd door de plaatselijke Judoschool TRJ Oost- Groningen, afdeling Vlagtwedde.

Het Westerwolds Kampioenschap Judo is een toernooi met judoka’s uit Groningen, Drenthe, Friesland en Duitsland. De judoka’s worden in poules ingedeeld naar leeftijd, gewicht en kleur band, ook wordt er gekeken naar de ervaring die de judoka’s hebben. Dit keer waren ook een mooi aantal senioren van de partij. In de mooie sporthal genoot het publiek de hele morgen van spannende en mooie wedstrijden. De wedstrijden waren verdeeld over drie matten, daar konden de judoka’s in een ongedwongen sfeer hun beste worpen en strategieën lieten zien. Ook Judoschool TRJ Oost-Groningen was hier met groot aantal judoka’s van alle locaties natuurlijk weer van de partij. Alle judoka’s probeerden hun beste worpen en strategieën uit om in de prijzen te vallen en dit werd dan ook heel goed beloond. Judoschool TRJ Oost-Groningen wist door sterk en technisch judo 32 keer op het erepodium te komen om een prijs in ontvangst te nemen.

De judoka’s van Judoschool TRJ Oost-Groningen gingen met de mooie prijzen naar huis. De coaches Ronnie Grave, Rianne Ophof en Caylan Wering waren zeer tevreden over de inzet en prestaties van de judoka’s.

Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen: www.judotanrenjutsu.nl