Nieuw in Winschoten: De Rode Tent

Winschoten - De Rode Tent, een plek waar vrouwen eenmaal per maand bij elkaar komen om naar de verhalen van elkaars leven te luisteren, start op vrijdag 9 november in Winschoten.

De Rode Tent staat dan ook open voor iedere vrouw, van ieder ras, ieder geloof en van alle leeftijden. Vrouwen komen bij elkaar in De Rode Tent om op een laagdrempelige manier ondersteuning, liefde, lol en vriendschap met elkaar te ervaren en om met elkaar te delen wat er zoal in een vrouwenleven voorbij komt.

In de tent zitten alle deelnemers in een cirkel, waarmee aangegeven wordt dat we allemaal gelijk zijn. 

Gevoed voelen

Rode Tenten zijn bijeenkomsten waarbij vrouwen zich gevoed voelen, waar men kan zijn wie ze is, zonder gevoel van angst van rivalideit en competitie. Het is een maandelijks moment waarop men kan uitrusten van de snelheid en zorgen van het dagelijkse leven, even kan reflecteren en nieuwe energie kan opdoen.

Gewerkt wordt met een talking stick, niemand geeft commentaar, niemand geeft advies. 

Op 9 november is De Rode Tent van 19.30 tot 21.30 uur aan het Oostereinde 29 in Winschoten. Het thema van de eerste keer is 'Eenheid'.

Opgeven

Opgeven kan door het contactformulier in te vullen op de website www.louterleven.nl of te mailen  naar info@praktijklouterleven.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.