Studio 22 in Scheemda viert 25-jarig bestaan

Scheemda - Studio 22 in Scheemda viert haar 25-jarig bestaan. Het verzorgingsbedrijf aan de Torenstraat 22 werd opgezet op 15 oktober 1993.

Het bedrijf heeft een grote dames- en herenkapsalon, meerdere schoonheidssalons en een zonnestudio.

"We zijn al meerdere jaren gespecialiseerd in permanente make-up en goedgekeurd door de GGD", zegt eigenaresse Henriëtte. "Wij werken ook samen met artsen, die hier de gezichtsverjonging, botox en injectables doen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in bruidjes en mensen die feestjes hebben en er die dag goed uit willen zien,  dit mede omdat wij het alles onder één dak concept hebben."

Wat ook opvalt in de zaak is de speciale verfmachine, hiervan zijn er maar slechts 20 van in héél Nederland. Het bijzondere aan deze machine is dat de verf op de milliliter nauwkeurig gedoseerd wordt. "Daardoor verkrijg je iedere keer exact dezelfde kleur."

Talloze mogelijkheden

En zijn er talloze mogelijkheden met deze machine, voor extra grijs dekkende kleuringen, soft kleuringen en nog veel meer toepassingen. "Zelfs een thuiskleuring kunnen wij voor de klant maken, dezelfde kleuring als in de zaak, dit is handig als mensen bv lang op vakantie gaan."

Het bedrijf bestaat uit zes kapsters en schoonheidsspecialistes. "Een heel vast leuk team, waarvan de meesten al meer dan 15 jaar werkzaam zijn in het bedrijf. Dit is mede de kracht van ons bedrijf, en natuurlijk ook de gezelligheid die de zaak uitstraalt."

Bij binnenkomst valt meteen de wachthoek op, waar het rondom vol staat met tientallen boeketten bloemen van klanten. Vele kaarten en slingers sieren de zaak, ter ere van het 25-jarig bestaan.

"Wie nieuwsgierig is geworden, kan gerust eens langskomen", besluit Henriëtte, "de koffie is altijd klaar."
 
Openingstijden

Studio 22 werkt volgens afspraak. De openingstijden zijn: dinsdag tot en met donderdag van 8.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Zie ook: http://www.studio-22.nl/