De Klinker zoekt talent voor Sinterklaasvoorstelling

Winschoten - Cultuurhuis De Klinker gaat dit theaterseizoen, in samenwerking met theaterproductiebedrijf Van Straat tot Laan BV, een eigen voorstelling produceren rondom Sinterklaas.

Dit is het tweede jaar dat De Klinker en Van Straat tot Laan de handen ineenslaan om een mooie voorstelling te maken met de oude Goedheiligman. Voor deze voorstelling wordt gezocht naar eenieder die graag eens op het grote podium wil staan en tussen de 16 en 88 jaar oud is. 

Het Geheim Van De Pepernoot

Op zaterdag 1 december staat de productie ‘Het Geheim Van De Pepernoot’ in de grote zaal van De Klinker. Deze productie wordt geproduceerd door theaterbedrijf Van Straat tot Laan. De productie wordt gespeeld door talenten uit Winschoten, die ondersteund worden door professionele acteurs van het theaterbedrijf.

De talenten krijgen voorafgaand aan de voorstelling een korte en intensieve training om klaar gestoomd te worden voor het grote publiek. Het belooft een wervelende en interactieve kindervoorstelling te worden.

Beschikbaarheid
De repetities voor de voorstelling zijn op maandag 26 november in de avond en op zaterdag 1 december de gehele dag. Bij deelname is het gewenst om op beide data aanwezig te zijn.

Aanmelden
Aanmelden voor de audities, met contactgegens en een korte motivatie, kan tot donderdag 1 november via email: julian@vanstraattotlaan.nl. Na opgave ontvangen geïnteresseerden een uitnodiging voor de repetities.