Berwin Bijholt: 'Nooit meer krassen op de bril met de Eyeshaker'

Oude Pekela - Wat te doen bij vieze brillenglazen? Nu is er nog een speciale spray, waarna de glazen met een doekje worden schoongemaakt. Gevolg: krassen. Met de innovatieve Eyeshaker is dit verleden tijd. Het product is exclusief te koop bij Juwelier en opriek Berwin Bijholt in Oude Pekela.

Bijholt kwam het product, een Oostenrijkse vinding, tegen op een beurs in Parijs. "Het principe is simpel", zegt hij. "Als de brillenglazen vies zijn, doe je de bril in de Eyeshaker, gevuld met water en twee druppeltjes vloeistof. Even schudden en zowel de bril als de brillenglazen zijn schoon. Met een speciale doek kunnen bril en glazen worden opgepoetst."

"'s Morgens of 's avonds de bril in de Eyeshaker en je bent voor de hele dag klaar", verduidelijkt Bijholt. "Op de bril komt een nanolaagje, dat vuil- en stofafstotend is."

Een setje kost 29,95 euro. "En daar kan de klant een half jaar mee doen."

Bijholt heeft meteen nadat hij het product op de beurs in Parijs zag een lading gekocht. "Hiervoor, en dat heb ik nog altijd, waren er dus - bij gebrek aan beter - andere sprays en vochtige doekjes, maar als je hiermee het vuil van de brillenglazen af wilt krijgen, maak je dus kleine krasjes, waarna na verloop van tijd de brillenglazen moeten worden vervangen. Met de Eyeshaker is dit verleden tijd. Het geld verdien je als klant dus dubbel en dwars terug."

Juwelier en optiek Berwin Bijholt is gevestigd aan de Scheepshellingstraat 34 in Oude Pekela. Voor openingstijden, zie https://www.berwinbijholt.nl/

Zie ook: https://eyeshaker.at/en/