A Musical Meeting in kerk Nieuw Beerta

Nieuw Beerta - 'A Musical Meeting' is de opvolger van de succesvolle 'North meets South'-concerten van het afgelopen jaar. Vanwege dit grote succes is er een volledig nieuw programma samengesteld. Plaats van handeling is de kerk van Nieuw Beerta op zondagmiddag 28 oktober, aanvang 15.00 uur.

Het publiek wordt getrakteerd op songs als 'My Way', 'Save the last dance for me', 'Het Dorp', 'Por un amor', 'Merci Cherie', 'Teach your children well', 'Help Yourself'', 'Up where we belong' en 'The Way Old friends Do'.

Er zijn optredens van Monique van Esch uit Brabant en uit Groningen van Paulien Muis, Hink Uil, Jan Rosema en Erik Blaauw die het concert ook presenteert.

De kerk aan de Hoofdweg 18 in Nieuw Beerta is open voor publiek vanaf 14.30 uur.
De entree bedraagt 10 euro.

Kaarten bestellen

Kaarten bestellen kan door een e-mail te sturen naar: hink.uil@ziggo.nl of naar kerknieuwbeerta@gmail.com. Telefonisch bestellen kan ook via nummer: 0597–430211.

0p de dag van het concert zijn er, mits nog voorradig, ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Tijdig reserveren wordt echter aangeraden, want de kerk was bij het vorige concert volledig uitverkocht.