Afgeladen Ons Noabershoes geniet van De Troebadoers

Afgeladen Ons Noabershoes geniet van De Troebadoerseelerveen - De activiteitenafdeling van de Vereniging van Plaatselijke Belangen Veelerveen heeft het programma voor het streektoalseizoen 2018-2019 rond. De aftrap was zaterdagavond met een optreden van De Troebadoers in Ons Noabershoes.

Alex Vissering, Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk trakteerden het publiek - Ons Noabershoes was tot de nok toe gevuld - met liedjes van hun nieuwste cd Onbekìnde Wegen (https://hetstreekblad.nl/2018/10/05/nieuw-studio-album-van-de-troebadoers-vanaf-vandaag-verkrijgbaar) en van hun debuut-cd Veenhoes Sessies.

Een deel van het publiek had voor de drie een zelfgebakken appeltaart meegenomen, onderdeel van de actie 'Appeltoarde en rooie wien', de titel van de vierde theatertour van De Troebadoers. De komende weken gaan de heren op zoek naar de lekkerste appeltaart van Groningen en omstreken (https://hetstreekblad.nl/2018/09/25/de-troebadoers-op-zoek-naar-lekkerste-appeltaart-van-groningen).

De rest van het muziekprogramma in Ons Noabershoes ziet er als volgt uit:
-  Zaterdag 3 november: Het Neie Westerwolde Streektoalfestival met onder anderen Klaas Spekken, Hans van de Lijke, 2 Körten 2 Langen.
-  Zondag 27 januari 2019: Bert Hadders met gitarist Joost Dijkema.
-  Zaterdag 23 februari 2019: Edwin Jongedijk’s Slow Movin Outlaws.
-  Zondag 24 maart 2019: Bob Heidema & Adrian Farmer.
-  Zondag 21 april 2019: Jan Henk de Groot.

Foto's Arjan Brondijk