Foto-expositie en nieuwe kalender Natuurlijk Groningen van Jan Sportel

Midwolda - Bard Boon, wethouder van de gemeente Oldambt, opende onlangs de foto-expositie Natuurlijk Groningen van Jan Sportel uit Midwolda, in het Koetshuys bij de plaatselijke Ennemaborgh.

De genodigden konden de positieve woorden, over onder andere de samenstelling van de expositie, van wethouder Boon volledig onderstrepen. Deze door Jan Sportel gemaakte foto’s laten een beeld zien hoe hij het groninger landschap, en dan blijkt hij een zwak te hebben voor polders ten noorden van Finsterwolde en Nieuwolda, beleeft. Hij hoopt dat gevoel te kunnen overbrengen aan de bezoekers.

Openingstijden
De expositie is te zien tot en met zondag 16 december, iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. 

Kalender

Veel van de tentoongestelde foto’s hebben ook een plek gekregen in de kalender voor 2019. De 13 foto’s van deze kalender zijn gedrukt op fotopapier, zodat u de afbeelding nadien bijvoorbeeld kunt inlijsten.   De kalender Natuurlijk Groningen verschijnt eind oktober en is nu reeds te bestellen. Dit kan, met vermelding van naam, adres en aantal via info@jansportel.nl of telefonisch: 06-51957015.

Het formaat is 30x42 centimeter en heeft een luxe spiraalbinding met ophanghaak. De prijs is 20 euro en wordt gratis thuisbezorgd in de gemeente Oldambt. Verzendkosten buiten de gemeente Oldambt zijn 4,50 euro.