Antiek, brocante en landelijk wonen uitgangspunt Westerwoldse Struunroute

Bellingwolde - De Westerwoldse Struunroute, een antiek- en auriosaroute langs allerlei winkels in Oost-Groningen, wordt gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 oktober. De route is met de auto of de fiets uitstekend te doen.

De Struunroute voert langs deze bedrijven. Antiek, brocante en landelijk wonen is daarbij het uitgangspunt. Elk bedrijf geeft hier zijn eigen invulling aan, zodat er voor de klant een ruim en gevarieerd aanbod is.

Er is een folder samengesteld, waarin de route en een beschrijving van de acht winkels vermeld staat. De hele route is ongeveer 60 kilometer lang. Het volgen van de Westerwoldse Struunroute kan ook een prima aanleiding zijn om een paar dagen in Westerwolde te vertoeven. In heel Westerwolde zijn overnachtingsmogelijkheden.

Open dagen

De open dagen vinden dit najaar plaats op 13 en 14 oktober. Alle bedrijven zijn op beide dagen open van 11.00 tot 18.00 uur. Om de winkels in Vesting Bourtange te bezoeken hoeft men geen entree te betalen.

Meer bijzonderheden en adressen zijn te vinden op www.westerwoldsestruunroute.nl, maar ook in de folder van de Struunroute, die op diverse plaatsen te vinden is. De folder is ook te te downloaden van de site, en kan dan als reisgids dienen. Maar er kan natuurlijk ook contact gezocht worden met één van de deelnemende bedrijven.

Alle deelnemers

Voor alle deelnemers, zie: https://antiekroute.wordpress.com/