Activiteiten Dinopark Landgoed Tenaxx in Wedde in de herfstvakantie

Wedde - Dinopark Landgoed Tenaxx aan de Borgesiusweg in Wedde is in de herfstvakantie, van 20 tot en met 28 oktober, dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Er zijn dan weer allerlei bijzondere dingen te doen en te zien op het landgoed.

Dagelijks kunnen kinderen onder leiding van Ranger Richard pompoenen uithollen en er mooie dinokoppen in snijden. Op zaterdag 20 en woensdag 24 oktober blijft het park iets langer open en is er van 16.00 tot 19.00 uur een Sp(r)ookjestocht uitgezet door de organisatie ‘Spooktocht Appingedam’. De sp(r)ookjestocht is niet al te eng en ook geschikt voor jongere kinderen. De dino’s in het bos zijn prachtig verlicht en er is een korte route langs allerlei sprookjesfiguren, zoals een heks, tovenaar, feeën, elfjes en Knabbel & Babbel.

Dragon Dronten

Op vrijdag 26 oktober zijn er weer reptielen te zien. Van 11.00 uur tot 18.00 uur komt Dragon Dronten met onder meer gekko's, Kolenbranderschildpadden, Baardagamen, Koningspythons, een Argentijnse zwart-witte teju en een Boa constrictor. Sommige dieren mogen ook worden aangeraakt en gevoerd. Dit evenement vindt binnen plaats, waar het verwarmd is.

Alle evenementen zijn bij de normale entreeprijs inbegrepen, net als onbeperkt frietjes, pannenkoeken, snacks en ranja.

Meer informatie

Meer informatie, openingstijden en prijzen: www.landgoedtenaxx.nl