Extra pubquiz in Carambole

Winschoten - Café Carambole in Winschoten houdt één keer in de drie weken op zondagavond een pubquiz. Omdat er geen plek is voor nieuwe teams tijdens deze reguliere quiz is er besloten een extra pubquiz te organiseren voor vrijdag 23 november. Op deze manier hebben mensen die ook graag een keer mee willen doen nu de kans.

De pubquiz is een kennisquiz (een soort Triviant) die uit acht ronden met vragen bestaat, waaronder een geluidsronde en een fotoronde, en die samen met vrienden, kennissen of collega’s in de Nederlandse horeca kan worden gespeeld.

Maximaal vijf personen

Het  quizteam mag uit maximaal vijf personen bestaan. De vragen worden per ronde gesteld door een quizmaster. Ieder team ontvangt een set antwoordformulieren waarop de antwoorden worden ingevuld. Na iedere ronde leveren de spelers het antwoordformulier van de desbetreffende ronde bij de quizmaster in, zodat hij of zij de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken.

Opgeven

Er is een beperkt aantal plekken. Opgeven als team kan aan de bar of via quizcarambole@gmail.com. De inleg is 3,50 per persoon.  Op de avond zelf gaat om 19.30 uur de zaal open en om 20.00 uur gaat de quiz van start.