37e Ostfrieslandschau in Leer

Leer - De 37e van de Ostfrieslandschau aan de op de Nesse – Industriestraße in Leer wordt gehouden van van 29 september tot en met 3 oktober.

De beurs biedt veel ondernemers uit Leer en uit de regio een platform om hun waren en diensten te presenteren. Deel van deze tentoonstelling is ook in dit jaar de Oprichter- en Netwerk-Plaza voor jonge bedrijven en instellingen.

Het Oprichter- en Netwerk-Plaza was een pilot in het jaar 2016. Dit werd een groot succes. Jonge ondernemers en netwerkers waren vol lof over de eerste editie, onderdeel van de Ostfrieslandschau. Er waren rond de 25 ondernemers.

Jonge bedrijven

Ook in dit jaar wordt weer een deel van het terrein of tent gereserveerd voor jonge bedrijven, maar ook voor bedrijven die al lang bestaan. Voorwaarde is dat ze lid zijn van de Ondernemersgroep Nordwest of van een andere, bevriend netwerk.

Op deze centrale standplaats kunnen oprichters hun stands in de buurt van andere reeds bestaande bedrijven opbouwen en het publiek over hun waren en diensten informeren.  Het mooie is, dat al deze bedrijven op de Plaza bij elkaar staan en een groep vormen.

Organisatie

De organisatie is in handen van de  firma Unternehmensberatung Norwest - Jürgen Brüna uit Rhauderfehn en het evenementenagentschap Inge Sparringa Veranstaltungen uit Leer. Beide bedrijven hebben hu un ervaringen en connecties als ondernemers gebundeld en een grote mix van ondernemers samengebracht.

Meer dan 25 startende bedrijven en netwerkers stellen hun innovatieve ideeën en diensten voor en informeren de bezoekers over hun diensten, acties en aanbiedingen. Daarnaast zijn er dagelijks lezingen en presentaties op het podium van de Plaza. De ondernemers die worden voorgesteld zijn divers, van software-ontwikkeling, financiële dienstverlening, brandbescherming en verzekering tot aan bruidsmode, gezondheid en huiswerkservice, door paarden ondersteunende trainingen en energie-efficiëntie.

De Ostfrieslandschau is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De Oprichter- en Netwerk-Plaza bevindt zich in hal 2.

Meer informatie

Meer informatie bij Inge Sparringa, via info@sparringa-veranstaltungen.de of 0049-4919791111.