Borrelconcert Prins Hendrik met Robbert Vos in Scheemda

Scheemda - Het fanfareorkest van CMV Prins Hendrik uit Scheemda, onder leiding van Gosse Reijenga, geeft zondagmiddag 14 oktober een borrelconcert in De Ontmoeting aan de plaatselijke Kerklaan 32, aanvang 17.00 uur. Gastsolist is Robbert Vos op euphonium.

Robbert werd op 26 mei 1986 geboren in Oss. Vanaf zijn 8e kreeg hij zijn eerste lessen op bugel, en later op euphonium van Jo Delnoye aan de Osse muziekschool. 

Hij startte in 2008 zijn opleiding met de studie Master of Music HaFaBra-directie aan het conservatorium van Utrecht bij docent Danny Oosterman. In 2010 wist hij ook hier cum laude voor af te studeren. Tijdens deze studie volgde hij ook het bijvak trombone bij Albert Zuijderduin en volgde hij lessen bij Bernard Beniers.

Marinierskapel der Koninklijke Marine

Robbert speelt bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, en als remplacant bij diverse orkesten waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest, de Marinierskapel en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Van 2002 tot 2011 was hij ook lid van het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest.

In 2016 is de fanfare van CMV Prins Hendrik uit Scheemda in haar divisie kampioen geworden tijdens de Nederlandse Fanfare Kampioenschappen. Naast de beker kreeg Prins Hendrik ook een workshop met Robbert Vos aangeboden. Deze workshop wordt afgesloten met het borrelconcert.

Kaarten

De entree is 7,50 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit isinclusief een hapje en een drankje. Kaarten zijn vanaf 2 oktober 2018 verkrijgbaar bij Vos Mode aan de Stationsstraat 18 in Scheemda en op 14 oktober aan de zaal.