Autorijschool Richard Schut in De beste van Nederland op RTL4

Winschoten - Autorijschool Richard Schut in Winschoten werd in juli telefonisch benaderd door de programmamakers van De beste van Nederland om als beste rijschool uit de provincie Groningen mee te doen aan dit RTL4 programma. "Dit vonden we natuurlijk een hele eer en een kroon op ons werk, hierop zeiden we dan ook direct 'ja'", zegt Schut.

Zondag 30 september start het nieuwe seizoen van deze TV-show. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren hierin de revue, waarin deelnemers uit de diverse provincies het tegen elkaar opnemen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar gekke en opvallende blogs, mogen ondernemers alles uit de kast halen om via eigen sociale media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste Vlog heeft gemaakt en daarmee dus de winnaar moet worden.

In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste rijscholen van Nederland, waaronder dus Autorijschool Richard Schut uit Winschoten. Het nieuwe seizoen van De beste van Nederland start zondag 30 september om 16.00 uur op RTL4 met de strijd tussen de rijscholen. Na afloop kunnen kijkers de blogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden op hun favoriete Vlog.

De poll opent op vrijdag 28 september om 12.00 uur en sluit op maandag 29 oktober om 12.00 uur. De winnaars van de verschillende branches worden op donderdag 1 november om 19.00 uur live bekendgemaakt op de Facebookpagina van de show, www.facebook.com/debestevannederland