Winschoter ondernemers tonen collecties op catwalk

Winschoten - Het Autumn Fashion Event is inmiddels een begrip in Winschoten. De vele mode-ondernemers uit de binnenstad tonen tijdens dit evenement hun splinternieuwe collecties op een catwalk in het centrum.

De modellen laten de mooiste creaties en setjes kleding zien aan het winkelend publiek. Voor jong en oud en voor dames en heren. De shows zijn voor het publiek gratis te bezoeken en staan gepland op zaterdag 29 september.

Locatie

In het verleden werd het evenement georganiseerd op het Israëlplein. In 2018 verplaatst de catwalk naar een nieuwe locatie, tussen de Hema en The Read Shop in de Langestraat. Pal voor de neus van het winkelend publiek dus waardoor zij niets hoeven te missen van de shows. In totaal betreden zo’n 70 modellen de catwalk. 

Modellen

De deelnemende ondernemingen regelen zelf minimaal twee en maximaal zes modellen. In de praktijk komt dit vaak neer op zo’n 90 modellen die de catwalk betreden. Iedereen die van mode houdt kan dit evenement dus eigenlijk niet missen.

Tijden

De shows worden gelopen om 13.30 uur en om 15.00 uur. Tijdens deze shows wordt de presentatie gedaan door Martin Zemering, hij vertelt iedereen die aanwezig is wie er op de catwalk lopen en wat ze aan hebben. Op de achtergrond draait DJ Roy Nomden bijpassende muziek om het plaatje compleet te maken.