Nieuwe single Pekelder duo Ronald & Aïsha

Oude Pekela - Het duo Ronald &a Aïsha uit Oude Pekela brengen voor de zevende keer in vier jaar weer een eigen geschreven single uit: 'Vrienden voor Altijd'.

Deze keer is er weer gekozen voor het Nederlandstalige repertoire maar dan met een typisch rock karakter. Ongeveer vier jaar geleden begon dit duo samen liedjes te schrijven en uit te brengen. Aïsha was toen nog maar 11 jaar.

Het begon met ‘7 Lange Maanden’, een lied dat veel gedraaid werd in het piratencircuit. Daarna volgden nog meer eigen geschreven songs. Daarnaast heeft het duo diverse covers in ‘hun’ eigen jasje gegoten, waaronder in 2017 een pianoversie van John Fogerty’s ‘Have you ever seen the rain’ en ‘Eenzaamheid’ (Een cover van Koos Alberts uit 1988).

Tevens behaalden ze de tweede prijs bij de Koos Alberts Awards in het begin van 2017 in Uitgeest met het nummer ‘Als je alles weet’ van André Hazes.

De gloednieuwe single ‘Vrienden voor Altijd’, met gitaarwerk van Jan de Vrieze uit Emmen, is opgenomen in de studio van Martin Sterken.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.ronaldenaisha.nl, Instagram, YouTube en Facebook.